Samla dina lån

Listan över svenska samlingslån är uppdaterad:
2024-07-12.

Innehåller annonslänkar
Samlingslån Lendo
  • Samlingslån: Ja
  • Jämförelsetjänst
  • Upp till 600.000kr


Samla dina lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många smålån med mycket dyrare kostnad. Det vill säga mycket högre ränta. Du kan spara väldigt stora belopp om du tar ett stort lån istället för att ha många små och onödigt dyra. Speciellt om man räknar det över flera år.

Då kan det bli helt galna summor som man sparar. Om du vill få ordning på din ekonomi efter ha lånat för mycket pengar så kan samla lån och krediter vara ett steg på vägen. Det viktiga är att du ta ett lån med lägre EFFEKTIV ränta. Det är alltså ränta + evenuella andra kostnader. Den effktiva räntan finns just för att jämföra lån mer rättvist. Så försök alltid ta lån med så låg effektiv ränta som möjligt.

Jämför alltid samlingslån

Om du till exempel bara ha massa smålån med ränta på över 20% i ränta så ser du enkelt att om du får ett privatlån med 12% i effketiv ränta så är det betydligt bättre. Då bör du ta det lånet. Sedan är så klart villkoren viktiga också. Man bör ta ett lån med en återbetalningstid som passar ens ekonomi. Det vill säga en avbetalningsplan man klarar av.

Så kan du se om du kan spara pengar genom att samla dina lån

För att se om du kan spara pengar genom att samla dina lån kan du titta vad du har för effektiv ränta på dina nuvarande lån. Om du inte hittar det på din papper från dina långviare så kan du bara kontakta dom och fråga. Skriv sedan ner det på ett papper och försök sedan hitta ett stort lån där du kan samla alla dina dyra lån till ett stort lån istället med LÄGRE effektiv ränta.


25 May 2024