Innehåller annonslänkar
Samlingslån - Bäst i test 2020 topp 3:
# Samlingslån
1. Bästa samlingslån AXO Finans Jämför samlingslån →
2. Bästa samlingslån Finans Match Jämför samlingslån →
3. Bästa samlingslån Consector Jämför samlingslån →

Lösa lån - Får ordning på din ekonomi nu!

Lösa lån kan man göra för att betala av dessa eller så kan man göra det för att ta ett samlingslån där man helt enkelt samlar alla lån i ett stort. Men för att det ska vara lönsamt mer än att det är enklare att hålla reda på ett lån istället för många så måste räntan vara lägre. Om du till exempel har en effektiv ränta på 15% och sedan får ett samlingslån på 8,89% så finns det mycket pengar på att spara.

Kontaka mig angå guiden Lösa lån

Lösa lån har jag skrivit för dig som har lån som du behöver lösa men inte har pengara att göra det. Utan du vill slå ihop dina lån och låna pengar för att lösa befintliga lån. Så du har ett lån istället för flera olika dyrare. Om du hittar något fel i guiden kan du skriva till mig och du hittar formulär till det under Kontakta. Jag försöker alltid svara så fort jag ser det men just nu är det högt tryck på mailen så det kan ta några extra dagar.

Därför kan du spara pengar genom att låna mer

Att låna mer och spara pengar låter ju inte som en superbra iden kanske men faktum är att du kan få väldigt mycket bättre ekonomi genom att göra det. Så länge du gör det rätt. Du måste alltid ha ett privatlån med lägre effektiv ränta som du använder för att samla ihop och lösa lån som har dyrare effektiv ränta. Och självklart som även har bättre villkor. Till exempel en återbetalningstid som passar dig bättre. DÅ kan det vara smart att låna pengar för att få bättre ekonomi.

1 sep 2020